4 Mart 2014 Salı

İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama

İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama, İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama tarifi, İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama tarfileri, Resimli İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama Malzemeler:
1 ½ kg kuzu kol eti;
200 gr kuzu ciğeri
2 kase pirinç
4 büyük boy soğan
4 sap yeşil soğan
5-6 dal dereotu
2 tatlı kaşığı toz şeker
 

5 çay kaşığı dolmalık fıstık
2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tarçın
1 tutam kekik

Yapılışı:
Kuzu kolun üzerini biraz geçmeyecek kadar su dökülür. Ortadan ikiye ayrılmış 2 soğanla birlikte ağır ateşte et kemikten ayrılana kadar haşlanır.İç pilav için; 2 büyük boy soğan yemeklik doğranır. Biraz zeytinyağıyla pembeleşene kadar kavrulur. Ayrı bir tavaya kuzu ciğerler konup kavrulur. Pembeleşen soğanların üzerine 5 çay kaşığı dolmalık fıstık konur. Yeşil soğanlar doğranıp kavrulmaya devam eden kuru soğanlara eklenir. 2 yemek kaşığı da tereyağı konur. 2 kase pirinç yıkanıp süzülür. Soğanlara eklenip biraz kavrulduktan sonra ciğer konup üzerine 2 kase etin suyundan ve 1 kase de normal sıcak su dökülür..


Devamını Oku: İç Pilavlı Kuzu Kol Kapama

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Yemek Tarifleri sitemiz:  Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet